Elektriker Uppsala

Allt inom el – Jour, installationer, besiktning och mycket mer

Om företaget

Företaget har sedan dess sakta men säkert utvecklats till att idag ha flera anställda elinstallatörer. Sammanhållning är något som vi anser vara väldigt viktigt och är en grund i vår verksamhet. Vi är en liten, tight grupp med väldigt hög kompetens som alltid jobbar hårt och enligt vedertagna lagar och regler.

Samtliga anställda hos oss har allmän behörighet som avser allt elinstallationsarbete för högst 1 000 V nominell spänning. Vi har självklart F-skattsedel.

Vi jobbar både mot privatpersoner i Uppsala samtidigt som vi gärna tar oss an större projekt och byggnationer. Vår erfarenhet av större, mer omfattande projekt är stor och som ett exempel på detta kan vi nämna att vi utfört renoveringar och servicearbeten på ett 100-tal hotellägenheter och olika gym.

För oss är dock inte storleken på projektet avgörande utan vi ser hela tiden till att fullfölja våra åtaganden och sätta våra kunder i första rummet. Genom vår generösa garanti – alltid 2 år på material och 5 år på arbetet – i kombination med vår kunskap så anser vi oss vara ditt sjävklara val av elektriker i Uppsala.

 

 

Vi erbjuder mycket konkurrenskraftiga priser på eltjänster