Boka Elektriker Uppsala

Säker el till bra priser

Vi har erfarenheten och kompetensen för att hjälpa just dig med din elinstallation. Vi jobbar alltid enligt uppsatt tidsplan och vi erbjuder våra kunder rimliga priser i jämförelse med våra konkurrenter. Naturligtvis så erbjuder vi oss även att arbeta mot Rot-avdraget om du föredrar det och om du så önskar så sköter vi allt pappersarbete som rör detta.

Vi lämnar alltid garanti på de jobb vi utför – något som gör oss till ett väldigt tryggt val för dig som kund. Vi erbjuder bland mycket annat följande tjänster:

  • Elinstallationer i samband med ny- och ombyggnationer
  • Reparation och underhåll av elcentraler
  • Belysningsinstallationer
  • Installation av golvvärme och frostskydd
  • Stamrenoveringar

Lämna dina uppgifter i vårt kontaktformulär så återkommer vi inom kort!


boka elektriker uppsala

Rätt kompetens för El

Vi har erfarna elektriker som kan ge dig tips och råd på hur man får lösningar som är både smarta och praktiska. De lyssnar gärna på dina önskemål så att du får vägguttag och strömbrytare på platser som passar in med hur du har tänkt använda dina rum.

Vi utför alla slags arbeten inom el och inget arbete är för stor eller för litet för oss – vare sig du är privatperson, representerar en bostadsrättsförening eller byggherre för något större projekt. Allt från byte av enklare delar som lampor eller en trasig strömbrytare till jordning, uppdatering av kablage och byte av elcentraler kan vi hjälpa dig med elinstallationerna.

Miljömedvetna val och utbildning

Miljön ligger oss väldigt varmt om hjärtat och därför ser vi hela tiden till att genomföra löpande utbildningar som rör nya elföreskrifter och miljöregler. Vi jobbar aktivt med miljömedvetna val av produkter och vi försöker hela tiden att visa vikten av att hålla rent och snyggt där vi arbetar. Det här är något vi alla tjänar på i längden – ju mer vi lär, desto bättre miljö får vi också i slutändan.

Du kan också vara med att påverka och detta genom att låta oss göra en genomgång av hur det ser ut i just ditt hem. Hur gamla är dina vitvaror, finns det saker som drar mycket onödig el och finns det möjlighet att påverka din energikostnad i rätt riktning? Hör gärna av dig till oss för en konsultation och genomgång av just ditt hem. Här finns det ofta pengar att tjäna.

Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om de tjänster som vi kan hjälpa just dig med så att du får ett proffsigt resultat, utfört med rätt metoder och till rimliga priser. Välkommen till din elektriker i Uppsala..

Vi erbjuder mycket konkurrenskraftiga priser på eltjänster