Att jobba tillsammans mot ett mål

Vissa jobb som vi utför på vår firma innebär att vi gemensamt anlitas och jobbar mot ett och samma mål. Det här blir extra tydligt då vi – som i förra veckan – genomförde en omfattande badrumsrenovering i centrala Uppsala.

Det här sätter stor press på samtliga inblandade och där varje moment måste ske enligt med en viss tisdpress inblandad. Vi som elektriker kan ju inte gärna dra ut på vårt jobb med att koppla in golvvärme och dra övrigt el – då förstör vi ju för våra kollegor som exempelvis ska sätta kakel.

Dessa jobb är dock de roligaste då man ser ett klart- och färdigt resultat och där vi efteråt kan pusta ut och känna en gemensam glädje. Dessutom ser vi också att vi verkligen är duktiga och att vi levererar det vi ska göra.

Visst – det kan vara ganska stressigt att hålla en stram deadline och ibland kan vi inom gruppen använda några hårda ord mot varandra. Vi har dock högt i tak och vi vet alla att det i slutändan alltid leder till att vi skärper oss och ordnar det vi ska på utsatt tid.

Det blir dessutom trevligare julfester om vi alla kan ha något att tala om också – från elektriker till plattsättare. Vi tillhör ju ändå samma gäng här i Uppsala!

På återhörande!

Vi erbjuder mycket konkurrenskraftiga priser på eltjänster
23 Mar 2015