Elektriker Uppsala - tillgängliga även på klämdagar

Klämdagar existerar även för oss som elektriker i Uppsala och vi såg till att jobba över i veckan så nu fick vi verkligen en riktig långhelg. Skönt! Dock så har vi jour och står redo att rycka ut om något skulle hända där våra tjänster krävs; något som vi tycker är bra och viktigt. Annars - om ingen skulle behöva våra tjänster - så handlar dagen mest om att ta igen sig och fixa lite med huset inför sommaren.

Något som vi råder dig att göra också; för hur ser det ut - rent elektriskt - hemma hos dig? Sitter alla kablar där de ska, drar huset för mycket ström eller har du problem med att säkringar går hela tiden? Vi kommer gärna och gör en grundlig genomgång av ditt hus i Uppsala och bistår gärna med några tips om det behövs. Det här gäller även i din sommarstuga - se till att se över hur elen ser ut där innan ni flyttar in.

Det kan vara svårt att få tag på en elektriker i Uppsala under industrisemestern och även om vi kommer att kunna rycka ut även då så föredrar vi att göra sådana saker direkt - det kommer du också att tjäna på. Att upptäcka att ingenting fungerar mitt under sommaren är ingen höjdare - det vet vi sedan tidigare somrar då vi fått rycka ut till nödställda familjer vars ström plötsligt slutat fungera i sommarstugorna.

Kanske kan det även vara läge att helt byta ut de gamla elcentralerna i er sommarstuga? Där kan många sköna kronor ligga och vänta på er och göra semestern ännu mer njutbar - vi hjälper mer än gärna till med att ge ert lantställe en lägre energiräkning!

Vi erbjuder mycket konkurrenskraftiga priser på eltjänster
15 May 2015