Vis blir man av erfarenhet - Elektriker Uppsala har erfarenhet

Som elektriker i Uppsala så har vi genom åren skaffat oss väldigt mycket rutin som gör att vårt yrke blir lättare – både att utföra och att hitta i staden. Så har det verkligen inte varit och vi skulle kunna berätta hundratals historier om hur vi dels kört vilse och hur vi åkt på berömda kyssar på våra jobb. För er som inte förstår – kyssar är inte ett välkomnade av någon tacksam kund utan då man råkar få en rejäl stöt. Så roligt var det...

Anledningen till att vi skriver detta nu är att vi genom åren haft förmånen att ta emot en del lärlingar som fått ta del av vår kunskap och som vi – så gott det bara varit möjligt – försökt lära elektrikeryrket från grunden. Det har varit många nervösa unga killar och tjejer som vi haft hos oss genom åren och alla har visat stora framsteg ju längre tid som förflutit. Vi är glada att vi har den här möjligheten inom vårt yrke och vi tror att detta system leder till något gott i slutändan.

Nu kan vi bara tala för oss själva då vi säger att vi lärde oss mest av äldre kollegor då vi var i början av våra karriärer. Genom att se och lära, prova på några saker då och då och känna att hur man successivt höjde ribban – det var det som la grunden för att vi numera känner oss så duktiga och uppskattade som elektriker i Uppsala.

Visst – vi skulle ljuga om det där kyssarna aldrig inträffade nu för tiden, men de händer allt mer sällan. Numera får vi nöja oss med att det är yngre kollegor som drabbas, något vi vet leder till utveckling och ökad förståelse för hur jobbet fungerar. Vi ser fram emot att kunna hjälpa andra unga människor som är nyfikna på att bli elektriker.

Vi erbjuder mycket konkurrenskraftiga priser på eltjänster
8 Apr 2015