Variation mellan uppdragen är utvecklande för Elektriker i Uppsala

Även om vi som elektriker i Uppsala främst arbetar mot privatpersoner och hjälper dessa med installationer i deras hem så händer det även att vi jobbar vid större nybyggnationer. Vid dessa blir det en slags återgång till hur vi började som elektriker i Uppsala då vi alla började våra karriärer hos större bolag där stora projekt var det som gällde.

Detta är väldigt roligt och inspirerande och det ställer helt andra krav på oss. Vi blir plötsligt en länk i en kedja där andra arbetare är beroende av att vi jobbar på i en snabb takt – misslyckas vi så bryts ju hela bygget med förseningar som följd. Detsamma gäller om montörer, snickare eller plattsättare på något sätt stöter på förhinder i sina jobb och det är en ganska häftig känsla att uppleva att ett flermiljoner kronors bygge är beroende av att man gör ett bra jobb.

Elektriker Uppsala gör alltid ett gott jobb

Naturligtvis så gör vi alltid bra jobb och det är inte så att vi fuskar då vi är hemma hos vanliga privatpersoner. Där handlar det dock för oss att vi kan lägga ner lite extra krut på smartare lösningar – vid stora byggen så följer vi som elektriker i Uppsala bestämda scheman som vi tycker är inspirerande ett tag, men ganska utmattande i längden.

Vi vill utvecklas och arbeta både vid större byggen och hemma hos vanliga privatpersoner och att vi får chansen till detta gör att vi verkligen känner att vi har världens bästa jobb. Tack vare att vi får känna på alla delar av vårt underbara yrke så känner vi att vi alltid går framåt och lär oss nya saker och det är ju det man vill också – både i det privata livet och som elektriker här i Uppsala.

Det är variationen som gör vårt jobb extra roligt och som får oss att gå med ett leende på läpparna vid varje projekt – litet som stort.

Vi erbjuder mycket konkurrenskraftiga priser på eltjänster
21 Apr 2015