Inred med LED-Lampor och spara el

En sak som verkligen kommer att göra skillnad i våra hem är utfasningen av glödlampan. 2011 tog nämligen EU-länderna ett gemensamt beslut om att detta måste ske och det är något som vi verkligen ska vara tacksamma för. Glödlampan är nämligen en av de största energibovarna som finns i våra hem och det här är något som vi försökt förklara då vi är ute på jobb. Det är nämligen så att just glödlampan enbart ger 5 procent ljus samtidigt som resten förvandlas till värme. Ohållbart!

Den dagen glödlampan försvinner så räknar man med sparandet av energi uppgår till så mycket som 100 000 svenska villor och här förstår man verkligen vikten av detta.

”Men glödlampan som är så fin ju... ”. Ja, visst – glödlampan är väldigt vacker till formen och det är just detta argument som många av våra kunder lutar sig mot då vi påpekar att det är dags för ett byte. Tidigare var vi även benägna att hålla med till en viss del, men inte längre och anledningen till detta är att alternativen till glödlampan – under senare år – fungerar perfekt som en inredningsdetalj även de.

Här talar vi framförallt om LED-lampor. Under senare år har man nämligen utvecklat nya modeller som gör att de passar betydligt bättre in i olika rum och miljöer och där man förr enbart såg dessa som ett sätt att spara energi så har man nu alltså tänkt om. Här tänker vi framförallt på olika slingor som är lätta att montera och som ger en väldigt skönt intryck – utan att tumma på energikraven det minsta. Inred ditt boende smart och utan att slösa på energi i onödan – byt ut dina glödlamor mot LED-lampor, hallogenlampor eller andra varianter av lågenergilamor.

Det finns inga ursäkter längre och om du gillar formen på din gamla glödlampa så mycket så fungerar den lika bra att bara hålla i handen och bara titta på...

Skämt åsido – det är dags att förevigt förpassa den lilla energiboven till kyrkogården och börja använda smartare alternativ. Det tjänar vi alla på i längden.

Vi erbjuder mycket konkurrenskraftiga priser på eltjänster
5 Feb 2015