Snåla inte med uttagen i ditt kök

Det har hänt en hel del för oss som arbetar som elektriker under senare år. Här ska vi villigt erkänna att det kan vara svårt att hänga med i alla svängar. Det här är dock enbart roligt och håller oss på tårna då vi är ute i Uppsala på jobb – att det kommer nya trender är enbart stimulerande för oss.

Främst ser vi att de nya trenderna gällande elektricitet hamnar i köket och numera ser vi att allt fler väljer att använda sig av spotlights, mindre led-lampor och punktbelysningar. Utöver det så ser vi även att fler och fler människor byter ut gamla kylskåp och spisar mot modernare alternativ som drar mindre el.

Bravo! Detta är något som vi verkligen uppmuntrar, både för miljöns skull och för våra kunders ekonomi.

En sak som vi dock ska lägga ett varningens finger för gäller antalet eluttag som våra kunder vill ha i sina nya kök i Uppsala. Ofta väljer man för få och tror att man ska klara sig med ett eller två uttag. Här gör man fel, enligt oss. Vi elektriker råder istället att man väljer betydligt fler eluttag än vad man tror sig behövas. Många av våra jobb handlar nämligen om att åka omkring och installera nya uttag i relativt nybyggda kök och detta känns ganska onödigt.

Tänk till från början – be oss fixa fler eluttag direkt.

Det var allt från oss för den här gången. På återhörande!

Vi erbjuder mycket konkurrenskraftiga priser på eltjänster
19 Feb 2015