Ta inga chanser med elektricitet

Då vi i veckan hörde talas om en tragisk händelse där en kvinna omkommit efter att ha tappat sin iphone i vattnet vid ett bad så tänkte vi här komma med en liten uppmaning:

Riskera ingenting då det gäller elektricitet!

Ursäkta uttrycket och utropstecknet, men vi blir så upprörda och tycker det är så onödigt varje gång något händer och det beror på slarv. Elektricitet är farligt för den som saknar kunskap och vi ser dagligen på våra jobb hur privatpersoner kopplat el på ett felaktigt sätt.

Det är nämligen så att vi ofta får åka ut på något mindre uppdrag där en lampa eller något annat visar sig vara icke-fungerande och då vi börjar med detta så upptäcker vi något helt annat. Nämligen att elen är helt felaktigt dragen och kan innebära livsfara.

Vet du egentligen vem som dragit elen till ditt hem, är den dragen av en kompetent och behörig person eller är det en privatperson utan utbildning som gjort det? Se över detta och gör det direkt innan något allvarligt inträffar. Vi hjälper gärna till och står till din tjänst.

Så, vi får ursäkta att detta inlägg blev lite allvarligare än vad som var tänkt från början. Det är bara det att man aldrig ska underskatta de oerhörda krafter som elektricitet innebär och att olyckor händer så lätt.

Ta hand om er!

Vi erbjuder mycket konkurrenskraftiga priser på eltjänster
24 Feb 2015