Vår i luften – lys upp din veranda

Äntligen känner man att våren är i luften och Uppsala börjar lysa upp efter den tunga vintern. Nu åker de tunnare kläderna och utemöblerna fram och vi slänger upp dunjackor och snörävar på vinden för den här gången. Skönt!

Vi tänkte här passa på att tipsa lite på hur du kan få lite ljus utomhus även på kvällstid till din veranda, din balkong eller din altan. Här finns det numera alternativ att välja bland och du behöver dessutom inte vara någon elektriker i Uppsala för att koppla in dessa. Vi talar här nämligen om lampor som drivs av solljus och som laddas varje dag – helt perfekt att placera ut lite varstans på sin balkong. Se till att de verkligen nås av solen dock!

Sådana lampor hittar man hos de flesta grossister och hos större affärer som vi inte ska nämna vid namn här. En ledtråd kan dock vara att du får skruva ihop dem själva och att det eventuellt kommer att saknas en skruv...

Skämt åsido. Det här är ett väldigt trevligt sätt att få lite mer ljus under kvällarna och utan att använda sig av elektricitet. Även om vi jobbar som elektriker här i Uppsala så tycker vi att man ta tillvara på jordens resurser i så stor omfattning som möjligt och den där stora lampan i himlen är en av dem.

Hoppas du hittar det du söker och se till att njuta av våren nu!

Vi erbjuder mycket konkurrenskraftiga priser på eltjänster
12 Mar 2015