Vårt jobb innebär ansvar

Det fina med att vara elektriker i Uppsala är att vi hela tiden känner att de jobb vi är ute på är viktiga och att vi verkligen känner att vi gör skillnad. Det är ju nämligen så att alla människor inte kan – eller får, för den delen – hålla på med el.

Elektricitet är farligt om det hanteras på fel sätt och då talar vi alltså inte bara om att ditt hus kan brinna ned om elen är felkopplad. Vi talar även om fruktansvärda personskador och till och med dödsfall som kan komma med att arbeta med elektricitet. Som vi tidigare skrivit: ta inga chanser med elektricitet.

El är en lurig sak som man måste ha kunskap för att komma underfund med och det är därför vår utbildning är så pass lång som den är. Man måste dock hela tiden utbilda och förkovra sig som elektriker och detta är den absolut roligaste detaljen med vårt yrke – tekniken går hela tiden framåt och där måste även vi hänga med för att kunna hjälpa våra kunder över hela Uppsala.

Man står aldrig still som elektriker och varje dag innebär en ny utmaning. En utmaning som vi alltid står beredda att lösa!

Vi erbjuder mycket konkurrenskraftiga priser på eltjänster
4 Mar 2015